Lezing

Het inrichten en restylen van uw huis is leuk! Wat een hele klus lijkt en waar u tegen op kijkt kan heel leuk zijn. Ellen nodigt u uit voor een gezellige presentatie op het gebied van interieurstyling.

Ellen laat u kennismaken in een ontspannen sfeer, met de wereld van de interieurstylist.
Het opnieuw inrichten van een huis lijkt vaak heel moeilijk. Hoe maak ik de juiste meubelopstelling en welke kleuren passen bij elkaar. Hoe weet ik wat de juiste en gezelligste verlichting is.

Verder vertelt Ellen iets over veel gemaakte 'foutjes' en worden er tips en trucs gegeven die gemakkelijk zijn toe te passen in uw eigen interieur.
Dit kan heel goed met een klein budget. Styling hoeft niet duur te zijn!

Soms heb je het gevoel dat er iets mist in je interieur. Vaak is dit op een eenvoudige manier op te lossen met kleine veranderingen en de juiste accessoires.

De  (power point) presentatie is goed te zien op een groot diascherm.
De duur van de presentatie is flexibel en in overleg met u. Doorgaans neemt dit 2 uur in beslag. De kosten zijn € 160,- (incl. BTW, exclusief € 0,30 per kilometer reiskosten).

Behalve presentaties zoals deze, verzorgt Ellen workshops. Een workshop is uitgebreider en beslaat meerdere avonden. Hierin ligt de nadruk op het maken van een eigen interieurplan. Over de workshops kunt u verder op de website meer lezen.

 

Lezing

Plaats Datum Tijd Organisatie

 

 

Borger

 

Borne

 

 

 

07-11-17

 

16-11-17

 

 

19.45-22.00

 

19.45-22.00

 


Vrouwen van Nu

 

Vrouwen van Nu