Totaaladvies

Net als bij het meekijkadvies, start Ellen ook met een huisbezoek. Hierna maak ze een tekening op schaal van de in te richten ruimte(s). Vervolgens maakt ze een sfeerimpressie waarin een verzameling ideeën te zien is waar u feedback op kan geven.
Vervolgens gaat ze aan de slag om een gebundeld advies op A4 formaat samen te stellen. U kunt dit makkelijk meenemen als u gaat woonwinkelen. Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

Meubel en opstellingsadvies
In dit advies laat Ellen uw oude of eventueel nieuw aan te schaffen meubelen op een praktische manier tot hun recht komen om zo een comfortabele ruimte te creëren.

Kleuradvies
Kleuren en materialen zijn sfeer bepalend voor uw interieur. Ellen geeft een advies voor de kleuren van de vloer, wanden, raamdecoratie, meubelen en accessoires.

Verlichtingsadvies
Aan de hand van lichtinval en meubelopstelling maakt Ellen een goede combinatie van basis-, functionele en accent/sfeerverlichting die geschikt is om bij te lezen, werken of te relaxen.

De prijs van dit advies hangt af van de oppervlakte van de in te richten ruimte(s).

Tot ongeveer 50 m2 kost dit totaaladvies € 450,= (excl. reiskosten).

Indien u meerdere ruimtes wilt laten stylen, kunt u dit uitbreiden.

Uitbreidingsopties
Uiteraard kan het zijn dat uw wensen uitgebreider zijn dan hierboven al genoemd staat. Ellen bied hiervoor een aantal opties aan.

Aankoopbegeleiding
Het is mogelijk u te begeleiden en eventueel met u mee te gaan winkelen om het stylingadvies plan te realiseren en u te helpen bij het inrichten van uw huis. Doorgaans duurt dit maximaal 2 uur. Hiervoor rekend Ellen € 50,= per uur (excl reiskosten).

Extra in te richten ruimte(s)
Per extra ruimte die u gestyled wenst te hebben, zijn de kosten € 125,=.

Extra huisbezoek
Indien u naar aanleiding van het interieuradvies nog een extra huisbezoek wenst, zijn de kosten hiervoor € 50,= (excl. reiskosten) voor in rekening.

Ten slotte
Het is natuurlijk ook mogelijk dat u slechts 1 onderdeel van de pakketten of uitbreidingsopties wilt. Een persoonlijke prijsopgave ontvangt na aanvraag. U kunt dit doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .