Interieur & Styling

Wilt u uw meubels ook wel eens anders neerzetten of gaat u verhuizen of verbouwen? Voelt uw interieur niet goed en weet u niet waar dit aan ligt?

Dan is het wellicht een goed idee om een workshop te volgen.

Verdeeld over 3 avonden zult u leren hoe u kunt omgaan met verschillende woonstijlen, kleuren, accessoires, stoffen en materialen. Het is niet alleen theoretisch, het wordt een echte "doeworkshop waarin u met uw eigen individuele interieurplan aan het werk gaat.

U krijgt tips en trucs en worden er veel gemaakte "foutjes" besproken. U leert in een handomdraai hoe u uw interieur een andere uitstraling geeft.

De kosten bedragen  €55,- voor de gehele workshop.

Indeling workshop

We starten de cursus met het maken van een tekening schaal 1:50, hiervoor heeft u de maten nodig van de ruimte die u wil gaan inrichten. De meubels zijn al op maat getekend en kunt u uitknippen.Op deze manier kan er gemakkelijk geschoven worden met de meubels. We starten met het maken van een "moodboard". Uit tijdschriften worden er plaatjes geknipt, deze worden geplakt op zwart papier. Aan deze sfeercollage wordt alle drie avonden gewerkt, aan het einde van de cursus wordt alles ingebonden en gaat u met een compleet interieurplan, waar u thuis mee aan de slag kunt, naar huis.

De tweede avond besteden we aan kleur, hoe kies je kleuren en hoe wordt het kiezen van kleuren gemakkelijker. Kleur is het eerste wat opvalt als je een ruimte binnenstapt. Kleurgebruik is voor veel mensen een beetje beangstigend dus spelen we vaak op safe en blijft alles wit.

Tijdens de laatste avond bespreken we verlichting. Iedereen weet dat verlichting belangrijk is maar waarom is het zo lastig om een ruimte goed te verlichten. U leert welke soorten verlichting er zijn en hoe deze het beste toegepast kunnen worden zeker nu de gloeilamp gaat verdwijnen is het handig om te weten door welke lichtbronnen u deze kan vervangen.

 
Workshop "Interieur en Styling" in 3 avonden van 19.30 tot ongeveer 22.00

24 maart 2016 31 maart 2016 7 april 2016

 

Dagworkshop

Naast de workshops in de avonduren geef ik ook dagworkshops. Ook in deze workshop bespreek ik uitgebreid verschillende woonstijlen, kleurgebruik, accessoires, stoffen en materialen. De datum is in overleg met u. De kosten voor deze workshop bedragen € 65,- inclusief lunch.

 

 

 

 

 

U kunt zich opgeven via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-50852961

   

Locatie Workshop Ansen:
Om de Kamp 15

7964 KT Ansen

 

Impressie Workshop

   workshop1

workshop2   workshop4

workshop3   workshop6

Reacties van deelnemers aan de workshop

Workshop Nijeveen:
"Je cursus heeft voor de nodige inspiratie gezorgd! Ik heb de inrichting behoorlijk veranderd. Het zitgedeelte is nu helemaal tuingericht, het dressoir heb ik verplaatst naar de andere kant van de kamer en de eettafel staat nu 180 graden gedraaid en los in de ruimte. (Daardoor moest mijn man de inmiddels bekende kroonluchters verplaatsen...)
Ook heb ik twee muurtjes een bijpassen kleurtje gegeven; een soort donker grijs-roze/lila. Tevens hebben we nu gordijnen voor de terrasdeuren en ramen tot aan de grond en dit staat erg chique.
Ik vind het ontzettend leuk om met mijn huis en tuin bezig te zijn. Mocht je nog een keer een vervolgcursus geven, dan hou ik me aanbevolen.
Veel succes met je bedrijf!"