Oude meubels in een nieuw jasje

Regelmatig krijgt Ellen de vraag hoe je meubels een verouderde, brocante look geeft. Daarom start Ellen dit najaar met een nieuwe workshop “Oude meubels in een nieuw jasje”.

Tijdens deze workshop laat Ellen verschillende verftechnieken zien, onder meer hoe u nieuwe meubels een verouderd en/of versleten effect kan geven.

Met een powerpoint presentatie laat Ellen u zien hoe u meubels een facelift kunt geven, dit kunnen nieuwe meubels zijn maar ook spulletjes van de kringloopwinkel, rommelmarkt of misschien wel uw grenen of eiken meubels die u nu gebruikt.

Zelfs eenvoudige meubels met fineer zijn om te toveren tot echte juweeltjes. Na een opknapbeurt heeft u een fraai meubelstuk waar u trots op en blij mee kan zijn.

Een andere manier om meubels te verfraaien, is door ze te beplakken met papier of behang en hoe maak je van pallets een salon of eettafel of van een eenvoudig stuk MDF een stoere (buiten) tafel. Dit en vele andere onderwerpen komen aan de orde tijdens deze workshop. Het is een kijk- en luisteravond en u hoeft niets mee te nemen.