Diensten

Er zijn verschillende mogelijkheden, naar gelang uw wensen en budget.

Totaaladvies

Samen met u maak ik een totaaladvies voor uw woning. Na een huisbezoek maak ik een tekening van de in te richten ruimtes. Vervolgens ontvangt u een gebundeld advies op A4 formaat. Makkelijk mee te nemen bij het woonwinkelen.

In het totaaladvies ga ik in op meubel- en opstelling, kleurgebruik en verlichting en ontvangt u, na bezoek, een offerte op maat. Als richtlijn zijn de kosten van een totaaladvies tussen € 450,- en € 650,-.

Meekijkadvies

Tijdens een gesprek van ongeveer 3 uur bij u thuis inventariseer ik de verbeterpunten in uw woning. U krijgt dan direct adviezen waarmee u de gewenste verandering kunt gaan maken.

In het meekijkadvies besteed ik aandacht aan bijvoorbeeld kleur en meubelopstelling. Bij dit bezoek heb ik een uitgebreide selectie materialen bij me. Samen met u kijk ik naar praktische en verrassende oplossingen.

Het meekijkadvies heeft een vaste prijs van € 195,- inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Aankoopbegeleiding

Soms is het moeilijk de juiste beslissing te nemen als het gaat om een nieuw meubelstuk. Graag ga ik met u mee woonwinkelen. Naast de standaard woonwinkels weet ik ook de kleinere speciaalzaak te vinden voor de juiste artikelen en accessoires. Door vele jaren ervaring heb ik een netwerk opgebouwd van specialisten en detaillisten waar veelal een gunstige prijs te realiseren is

Aankoopbegeleiding duurt doorgaans twee uur. De prijs voor aankoopbegeleiding is € 50,- per uur inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Uitbouw in Zwolle

Mag het licht aan?!

Verlichting is essentieel voor je huis en net zo belangrijk als indeling, meubels en vloer. Het is sfeerverhogend maar ook gewoon nodig, je kunt ermee stylen en een ruimte van zijn mooiste kant laten zien. De gloei-, halogeen en spaarlamp zijn echt voorbij, voor alle versies zijn een led-alternatief te vinden. Ga je (ver)bouwen of renoveren laat dan een lichtplan maken, dit is handig voor de aannemer en elektricien en fijn voor uzelf. Op een plattegrond van het huis wordt aangegeven waar basis-, sfeer- en functioneel licht wenselijk is. Wandlampen zijn erg sfeervol en goed toepasbaar is een woonkamer terwijl basisverlichting met bijvoorbeeld inbouwspots het juiste werklicht geeft in de keuken.

Woonboot in Muggenbeet

Ellen, interieurstylist met lef.

Een huis laat zien wie je bent. Als interieurstylist creëer ik sfeervolle, eigenzinnige interieuren die passen bij wie je bent en hoe je een ruimte gebruiken wil.

Nieuwe ideeën beginnen bij een kop koffie.

Een interieur is heel persoonlijk. Net zoals het budget. Ik kan helpen met een volledig interieur of lichtplan, maar ik geef ook tips, zodat jij zelf met jouw interieur aan de slag kan. Neem gerust contact met mij op.

5 + 8 =