Ellen

Na 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt begon ik in 2008 als interieurstylist voor particulieren en bedrijven. Ik heb altijd een passie gehad voor wonen, speciaal voor verlichting. Het creëren van sfeer met mooie stoffen, decoratieve behang-soorten, tapijten, kleuren en meubelen. In 2012 zijn mijn man en ik op het platteland van Drenthe gaan wonen waar de natuur altijd dichtbij is. Iets wat me helpt om creatief te zijn en blijven.

In de afgelopen jaren heb ik een waardevol netwerk van meubelmakers, schilders, stukadoors  en installateurs. opgebouwd om verschillende opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Bij veelomvattende projecten werk ik samen met collega’s Marian van der Heide en Inge Vegter. 

Woonboot in Muggenbeet

Mag het licht aan?!

Verlichting is essentieel voor je huis en net zo belangrijk als indeling, meubels en vloer. Het is sfeerverhogend maar ook gewoon nodig, je kunt ermee stylen en een ruimte van zijn mooiste kant laten zien. De gloei-, halogeen en spaarlamp zijn echt voorbij, voor alle versies zijn een led-alternatief te vinden. Ga je (ver)bouwen of renoveren laat dan een lichtplan maken, dit is handig voor de aannemer en elektricien en fijn voor uzelf. Op een plattegrond van het huis wordt aangegeven waar basis-, sfeer- en functioneel licht wenselijk is. Wandlampen zijn erg sfeervol en goed toepasbaar is een woonkamer terwijl basisverlichting met bijvoorbeeld inbouwspots het juiste werklicht geeft in de keuken.

Boerderij in Beilen

Nieuwe ideeën beginnen bij een kop koffie.

Een interieur is heel persoonlijk. Net zoals het budget. Ik kan helpen met een volledig interieur of lichtplan, maar ik geef ook tips, zodat jij zelf met jouw interieur aan de slag kan. Neem gerust contact met mij op.

9 + 1 =